Ringolock - pametna digitalna ključavnica

Redko imam priložnost sodelovat z zelo inovativnimi podjetji in njihovimi produkti. RingoX je podjetje iz Kočevja, ki je svoje mesto našlo v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina.

Po spletu čudnih naključij je Peter (Bruner), ki je sicer znan v slovenski startup-sceni, začel razvoj pametne digitalne ključavnice. Namen produkta je olajšati odpiranje katerihkoli vrat. Namreč pri upravljanju z kontrolo dostopa je na trenutnem trgu kar precej rešitev.

Večina sicer namenjenih popolnoma pametnim hišam, pa hotelskim verigam... skoraj nobena rešitev pa se ne posveča manjšim, vsakdanjim uporabnikom, ki trpijo zaradi resnih težav z upravljanem dostopa.

Ringo Lock je tukaj drugačen.

 

Kaj je Ringo Lock pametna ključavnica
Kaj je Ringo Lock pametna ključavnica

Stopite v kontakt z Ringo Lock

 

Hitro in enostavno preko spletne strani www.ringolock.com.

Prek Facebook strani Ringo Lock.

Prek LinkedIn strani Ringo Lock.

 

Kako jaz sodelujem z Ringo Lock

 

Ena izmed mojih poslovnih dejavnosti je poznavanje SEO tehnik in dolgoročno načrtovanje prisotnosti na iskalnih algoritmih.

Sicer kar pogosto se spreminjajoče področje, ki ga v praksi potrebuje skoraj vsako podjetje, ki želi s svojimi produkti postati viden v iskalnem interesu splošne javnosti.

Ringo Lock in Peter se kar dobro zavedajo pomembnosti Google, Bing in ostalih orodij pri zagotavljanju uspeha. Zato je moje delo še toliko težje. S svojimi storitvami jim pomagam postaviti dolgoročno strategijo in načine kako spremljati in napredovati v iskalnih lestvicah.

A nekako bomo zmogli :D