Verjamemo v lahkotnost, partnerstvo in vztrajnost.

Koncept

Preprost. Za doseganje ciljev je potrebna dolgoročna strategija, ki združuje podjetje, razmere v panogi in razpoložljive vire. Uporabljamo kanale v različnih medijih za uresničitev uspeha.

Spletna stran

Temelj vsake strategije je ena stična točka - spletna stran. Oblika mora biti prilagojena standardom in zahtevam tržišča, tehnologija pa dovršena za hitro in prijazno interakcijo z uporabnikom.

Vsebinski marketing

Oblika trženja, ki v ospredje postavlja vsebino, je premišljen dolgoročni prijem za povečevanje skupine potencialnih strank. Uporabna in prijazna vsebina je ključna za pridobivanje zaupanja in lojalnosti strank.

E-mail marketing

Preverjen prodajni kanal, ki ne izgublja v bitki. E-pošta ostaja dostopen kanal za ustvarjanje novih priložnosti, transakcijsko komunikacijo ali ohranjanje skupnosti uporabnikov.

Digitalno oglaševanje

Organsko rast z načrtnim in usklajenim oglaševanjem nadgradimo do zapolnitve kapacitet podjetja. Digitalno oglaševanje je najhitrejša in najbolj prilagodljiva oblika sodobnega oglaševanja.

Nekaj svežega iz pečice

Izboljševanje SEO pozicij

Podjetje RingoX inovira na področju kontrole dostopa. Krajše rečeno, razvili so sistem pametne digitalne ključavnice, ki jo je mogoče upravljati z vsakim telefonom, brez posebne aplikacije.

V praksi gre za oblačno rešitev, ki lahko katerokoli električno ključavnico upravlja iz enotnega sistema. Dostop je dodeljen s pomočjo digitalnega ključa, pravtako je jasna zgodovina dostopa in varnost uporabe.

Za potrebe dobrega pozicioniranja na Google, Bing in ostalih relevantnih iskalnikih, smo skupaj zastavili načrt za izdelavo dolgoročne strategije ohranjanja prisotnosti v najvišjih pozicijah v iskalnikih. RingoX se zaveda pomembnosti, saj želijo tržišče ohranjati za daljše obdobje.

 

Naročnik: RingoX d.o.p.
Spletno mesto: ringolock.com
Termin izvedbe: oktober 2021+

Kontakt

Pripravljeni na izziv! Pripravljeni, da skupaj izboljšamo poslovanje! Skupaj lahko dosežemo naslednji velik korak! Dogovorite za se za sestanek, kavo ali le druženje.

Podjetje

RTM svetovanje in storitve
Darjan Zlobec s.p.

Cankarjeva 2a
SI-8340 Črnomelj

Kontakti

+386 (0)41 274 442
info@rtm.si

Gostovanje v partnerstvu s ponudnikom zabec.net.

Razvoj poslovnih kompetenc v sodelovanju s Podjetniškim inkubatorjem Bela krajina.

Darjan Zlobec, direktor
Jaz sem Darjan!

Prve majhne korake v digitalni svet sem opravil že leta 1994, nato pa leta 2004 začel s proaktivnim poslovnim osvajanjem medmrežja. In še danes se učim.